ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

Op zoek naar houtwerk voor jouw tuin? 

Van houten speelhuisjes tot houten hekwerken of tuinmeubelen bij Nobelhout vind je alles wat je zoekt op het gebied van houtwerken. Er is hout in verschillende maten en soorten zoals geïmpregneerd naald-, lariks- of Douglashout. Maar denk ook aan robuust eikenhout of ga je voor duurzaam hout dat extra lang meegaat? Wat je ook kiest bij Nobelhout zit je zeker goed! 

Onze producten

Wij leveren houtproducten in verschillende vormen. Dus of je nu op zoek bent naar een houten tuinhuisje, houten hekwerk, houten tuinmeubels en accessoires, op onze website vind je wat je zoekt en hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze zult gaan maken als het aankomt op hekwerk.

Houten hekwerk

Wij van Nobelhout leveren diversen soorten houten hekwerken in verschillende houtsoorten zoals Geïmpregneerd vuren-, eiken- of hardhout. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare hekwerken of juist op maat gemaakte houten hekwerken. Wij helpen je daar graag mee! Wij leveren je namelijk op maat gemaakte houten tuinhekken, dubbele inrijpoorten en tuindeuren. Wij komen graag langs om je wensen te bespreken en te kijken wat de opties zijn. Ook het nodige kant-en-klare werk voor de doe-het-zelver kan geleverd worden en bieden wij graag hulp aan in de vorm van advies en kennis. 

Houtsoorten 

Je bent op zoek naar houtproducten, maar er zijn zo veel verschillende soorten, waardoor het moeilijk wordt om te kiezen. Wij leggen uit welke soort houten er zijn en waar ze goed voor zijn zodat jij de beste keus kunt maken. 

Geïmpregneerd Naaldhout 

Om te beginnen met geïmpregneerd Naaldhout en zachthout zoals Vuren,- en Grenenhout. Deze soorten vind je eigenlijk al in heel veel houtproducten terug zoals blokhutten, veranda’s maar ook in tuinaccessoires zoals bloembakken. 

Geïmpregneerd Larikshout of Douglashout

Dan is er ook nog onbehandeld of geïmpregneerd Lariks of Douglashout. Dit is hout met een hoge duurzaamheid een mooie houttekening. Douglashout wordt gebruikt voor onder anderen kapschuren, buitenverblijven, tuinhuizen en carports. Zelfs buitenkeukens kunnen worden geleverd in Douglashout, een prachtplaatje in je tuin. 

Eikenhout en hardhout 

Of kies je juist voor robuust eikenhout? Deze soort heeft een schitterende uitstraling en een beetje eigenwijs. Dit hout is zeer geschikt voor buitengebruik. Ben je op zoek naar hout met een lange levensduur en harde structuur? Dan is duurzaam hardhout de oplossing voor jou! Wanneer het hout contact heeft met de grond, kies dan altijd voor hardhout. Ben je er nog niet helemaal uit welke houtsoort je het beste kunt gebruiken? Neem dan zeker contact op zodat we je het juiste advies kunnen geven. 

Geef een reactie