ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

Hoe vallen comfort fit overhemden?

Comfort fit wordt ook omschreven als een niet getailleerde of rechte kleding. Als dit letterlijk vertaald moet worden dan wordt het een comfortabele pasvorm. Het behelst namelijk een term die doorgaans gebruikt wordt voor overhemden en broeken. Zoals eerder aangegeven staat de term dus voor niet getailleerde kleding. In de meeste gevallen wordt het ook wel onder de noemer van een wijde pasvorm gezet. Iets wat je zeker moet weten over comfort fit overhemden is dat ze geen coupenaden hebben. Maar daar blijft het niet bij. Bij een comfort fit overhemd is het zelfs mogelijk dat de buikomvang groter is dan de borstomvang. Indien je meer iemand bent die veel waarde hecht aan bewegingsvrijheid, dan zijn comfort fit overhemden zeker iets voor jou. 

 

Comfort fit opmerken 

De Eterna comfort fit overhemden kun je eenvoudig herkennen. Het eerste waaraan je kunt zien dat het om een comfort fit overhemd gaat is dat wanneer je het op een tafel legt je meteen zult  merken dat de buikomvang gelijk is aan de borstomvang. Wanneer het gaat om een comfort fit overhemd van een grotere maat,  is het wel zo dat de buikomvang groter zal zijn dan de borstomvang. Een andere wijze om erachter te komen dat het om een comfort fit overhemd gaat is om te kijken naar de label aan de binnenkant van de hemd. In de meeste gevallen is er expliciet aangegeven dat het om een comfort fit overhemd gaat.  Indien blijkt dat regular fit een wat strakke invloed op je heeft, dan is een comfort fit overhemd het beste. De wijde pasvorm van de comfort fit pasvorm zorgt ervoor dat je veel meer bewegingsvrijheid zult hebben. Kies dus voor een comfort fit overhemd indien je fijn in je kleding wilt bewegen. 

 

Voor wie is een comfort fit overhemd het meest geschikt?

Zoals eerder aangegeven is een comfort fit overhemd op de eerste plaats het meest geschikt voor mensen die wat meer bewegingsvrijheid willen hebben. Maar dat het overduidelijk is dat  voor mannen met een buik eterna comfort fit overhemden een goede uitkomst is, staat niet ter discussie. In de meeste gevallen zitten deze groep mannen in de leeftijdscategorie van 30 tot 65 jaar. Maar een comfort fit overhemd is zeker niet gebonden aan een bepaalde leeftijdscategorie. Wie wil kiezen voor een comfort fit overhemd mag dat altijd natuurlijk gewoon doen. Wat je wel in acht moet houden is dat je lichaamsbouw wel met een comfort fit overhemd moet kunnen corresponderen. Indien dit niet het geval is, dan zul je de ideale look niet kunnen bewerkstelligen. 

 

Geef een reactie