ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

De nieuwe heren brillentrends voor 2021

Een nieuwe bril kiezen kan een hele taak op zich zijn. Naast het laten meten van de ogen is de moeilijkste keuze vaak wel welk montuur je mee naar huis wilt nemen. Een goede bril heren moet namelijk de juiste pasvorm hebben voor je gezichtsvorm en het liefst ook je dagelijkse outfits. Er zijn ontzettend veel brillen en monturen om uit te kiezen. Hier zijn een aantal nieuwe trends.

 

De stijlvol sportieve keuze: een bril met een halve rand

Het maakt niet meer uit welke kleur je precies kiest, of het nu bruin, zwart of transparant is. De semi-randloze brillen zijn al een tijdje een ding in de mode en ze zullen ook zeker nog wel even blijven. Het design oogt zowel elegant als jeugdig, perfect voor elke leeftijd dus. Natuurlijk zijn hier nog eens een aantal versies van. Zo heb je de klassiekers, als het ware geïnspireerd op vintage modellen. Maar ook de wat modernere variant die een heel stuk meer gewichtloos en eenvoudig is. 

 

De opkomende trend: uitgesproken en vierkant

Een nieuwe rage onder de brillen is aan het groeien. Voornamelijk voor de wat rondere gezichtsstructuren zijn deze vierkante modellen erg geschikt. Het gaat namelijk om de brede vierkante monturen. Het leuke hieraan is dat je er alle kanten mee op kan en dus ook alle stijlen mee kan combineren. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten voor mannen. Je kunt kiezen voor metaal of kunststof met eindeloze opties in kleuren en prints. De meest voor de hand liggende combinatie is de algemeen zwarte versie. Een handig voordeel van deze brede brillen is dat ze erg stevig en robuust zijn. Ideaal dus voor sporters met een lage belasting. 

 

De vliegtuig brillen, op sterkte

Bijna iedereen kent deze brillen vorm, het gaat om de unieke piloten brillen. Deze unieke druppelvormige brillen zijn altijd wel on trend als het gaat om gewone zonnebrillen. Maar nu komen ze ook op de voorgrond als het gaat om brillen op sterkte. De kleur die nog eens het meest in het zonnetje staat is de gouden variant. Ook kun je deze vinden zonder sterkte, de brillen tegen blauw licht. Deze beschermen je ogen tegen de negatieve effecten van alle digitale schermen en hun blauw licht. 

Geef een reactie