ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

Dit zijn de beste elektrische fietsen voor mannen

Elektrische fietsen worden niet voor niets steeds populairder. Er komen dan ook steeds meer merken en modellen bij, en dus is het lastig daaruit de juiste keuze te maken. Het helpt als je eerst op een rijtje zet waar de fiets precies aan moet voldoen, en wat voor type je wilt. Een goede elektrische fiets heren aanschaffen doe je door eerst te onderzoeken welk type motor je wilt. Een middenmotor is de meest populaire. Deze zorgt er namelijk voor dat het gewicht heel goed over de fiets wordt verdeeld. Dit fiets erg prettig, en geeft een zo natuurlijk mogelijke fietservaring.

De beste elektrische fiets met middenmotor

Het ligt er een beetje aan hoeveel je uit wilt geven, maar goede elektrische fietsen voor mannen heb je in diverse prijsklassen. Voor ongeveer €2000 heb je al een zeer goed exemplaar, met een actieradius van 60-130. Dit is al redelijk krachtig, maar als je €1000 meer uitgeeft kun je zelf een actieradius van 80-160 hebben. Dit fietst waanzinnig lekker, en zorgt er echt voor dat je zelf amper nog wat hoeft te doen. De Kalkhoff Image 5.B BLX bijvoorbeeld, heeft maar liefst 8 versnellingen en een super snelle actieradius. Hij heeft niet voor niets vrijwel enkel goede reviews, want het is echt een topper in zijn prijsklasse.

Betaalbare elektrische fiets

Schrik je van bovenstaande bedragen? Begrijpelijk, want een elektrische fiets is vele malen duurder dan een normale fiets. Als je een betaalbare optie zoekt dan kun je de Union E-curb N7 uitproberen. Deze kost slechts €1269,- en biedt je alle voordelen van een elektrische fiets. De motor bevindt zich echter in het voorwiel, en de actieradius is 30-55. Iets kleiner dus dan die van de meeste elektrische fietsen. Als dat voor jou voldoende is dan heb je voor dit kleine bedrag dus al een prima exemplaar.

Welke kleur fiets wil je?

De meeste elektrische fietsen voor mannen zijn zwart of antracietgrijs. De vraag naar deze neutrale kleuren is immers het grootst. Houd je echter van opvallen? Dan kun je tevens voor een rood model gaan, of zelfs een witte fiets. Die zie je niet zo vaak, en dus haal je daarmee een super origineel exemplaar in huis. Je kunt zelfs een heren- en damesfiets kopen in matching kleuren. Als ze van hetzelfde merk zijn passen ze exact bij elkaar, wat veel koppels heel erg leuk vinden. Zo ga je samen in stijl de deur uit, en fiets je bovendien met gemak vele kilometers ver van huis.

Geef een reactie