ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

3 leuke bestemmingen voor een stedentrip in het buitenland

Als je een aantal dagen vrij hebt, is het leuk om een stedentrip te maken. Tijdens een stedentrip kun je kennis maken met een nieuwe stad. Je kunt ervoor kiezen om een stedentrip te maken binnen Nederland, wat erg leuk kan zijn. Echter, als je echt nieuwe dingen wilt zien, is het misschien leuker om naar het buitenland te gaan. Als je een stedentrip wilt maken naar het buitenland, is het misschien lastig om te beslissen waar de reis naartoe moet gaan. Deze tekst kan je daarbij helpen. 

 

Porto

Indien je op zoek bent naar een stad waar je vanuit Nederland gemakkelijk kunt komen, is Porto een goede keuze. Portugal ligt relatief dicht bij Nederland, waardoor een vliegticket vrij goedkoop is en je niet lang onderweg bent. Dit maakt het land een ideale bestemming voor een stedentrip van een aantal dagen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een stedentrip naar Porto te maken. Porto is een geweldige stad waar je veel kunt beleven. Hier is veel te doen voor jongeren, maar ook mensen die van cultuur houden zullen niet teleurgesteld in deze stad. Bovendien is het in Porto het overgrote deel van het jaar prachtig weer. 

 

New York

New York is een stad die niet voor niets wereldberoemd is. Het kan dan ook erg leuk zijn om een bezoek te brengen aan deze wereldstad. Echter, het is dan wel verstandig om hier een week voor uit te trekken. Als je slechts een klein aantal dagen hebt, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om twee volle dagen bezig te zijn met reizen om slechts een dag of twee in New York te verblijven. Bovendien is New York zo groot dat je zeker veel tijd nodig hebt om alle bezienswaardigheden die je graag wilt zien in levenden lijve te kunnen aanschouwen. 

 

Londen

Londen is een zeer geschikte stad voor een stedentrip vanuit Nederland. Dat komt doordat het erg gemakkelijk te bereiken is vanuit ons land. Bovendien is het echt een wereldstad, waar je je zeker zult vermaken. Of je het nu leuk vindt om in de pub te gaan zitten of om alle koninklijke paleizen te aanschouwen, het kan allemaal in Londen. Daarom is het zeker aan te raden om een stedentrip naar Londen te maken. Het fijne hiervan is het feit dat de reis niet lang duurt en met je eigen auto gemaakt kan worden. Dit maakt het een erg goedkope stedentrip als je niet te veel geld uitgeeft in de stad zelf.

Geef een reactie