ZoDesign.nl

Leuke trends op gebied van design in huis en meer

3 crypto platformen waar je de cryptomarkt het beste in de gaten kunt houden!

Dankzij de vele duizenden cryptomunten op de cryptomarkt is het voor geen enkele crypto-investeerder mogelijk om alle digitale munten in de gaten te houden. Het monitoren van een handvol cryptomunten kan een tijdrovend gebeuren zijn. Om optimaal te kunnen presteren op de cryptomarkt is het handig om een beetje overzicht te hebben. Gelukkig zijn er verschillende crypto platformen waar je de cryptocurrency’s op de cryptomarkt kunt volgen. Door het diverse aanbod is er voor elke investeerder een geschikt platform. Maar welke verschillende soorten crypto platformen zijn er? En welke past bij jouw manier van investeren in de cryptomarkt? In dit artikel kun je drie verschillende crypto platformen ontdekken, waar je de nodige informatie over talloze cryptocurrency’s kunt vinden!

Coinmarketcap

Misschien wel de meest populaire website om de koersen van cryptocurrency’s te volgen is Coinmarketcap. Hier kunt je de actuele koersen van vele verschillende cryptocurrency’s bekijken, evenals historische gegevens en grafieken. Een handige plek wanneer je de historische prijsgegevens wil bekijken en een technische analyse uit wil voeren. Coinmarketcap is misschien wel hét platform waar je de meeste cryptomunten kunt vinden en daarnaast alle gegevens en nieuwsfeiten van de betreffende coins binnen handbereik hebt. Coinmarketcap kun je zowel via de website als de app gebruiken en voor de meeste crypto-investeerders is dit dé website of app op het gebied van crypto.

Crypto exchanges

Daarnaast zijn crypto exchanges ook een perfect crypto platform om cryptocurrency’s te monitoren. Doordat de meeste crypto exchanges wereldwijd opereren, worden de prijzen vaak weergeven in Amerikaanse dollars. Echter, er zijn ook Nederlandse exchanges waar de prijzen in euro’s weergeven worden. Dit scheelt natuurlijk een hoop rekenwerk, wel zo makkelijk! Zo kun je bijvoorbeeld de koers van Dogecoin in euro's bekijken bij een Nederlandse exchange. Naast bekende coins als Dogecoin en Bitcoin kun je bij de meeste Nederlandse exchanges ook de populaire cryptomunten van nu ontdekken. Zo koop je bijvoorbeeld Avalanche en Solana bij Bitvavo, of één van de vele andere cryptomunten.

CryptoCompare

Ook op CryptoCompare kun je als crypto-investeerder de juiste informatie ontdekken. Met uitgebreide informatie over meer dan 7.000 cryptomunten kun je genoeg te weten komen over een hoop verschillende cryptomunten en op deze manier ontdekken welke coins een goede aanvulling voor jouw portfolio zijn. Dankzij een breed scala aan gerelateerde informatie, zoals technische analyse, historische gegevens en nieuwsitems, blijf je altijd op de hoogte omtrent de crypto projecten achter de coin of de huidige koers van de coin. 

Geef een reactie